Přihlašovací formulář
Přihlašovací jméno:
Přihlašovací heslo:




Zapomenuté heslo|Nová registrace
Můj účet
OdhlásitObjednávkyNastavení účtu
Měna
Registrovat
Přihlásit
Košík
Nákupní košík
0,- Kč
  1. Hlavní stránka
  2. Krmení
  3. Suroviny na výrobu boilies
  4. Moučky

Moučky

Výrobci
Výrobce
Cenový limit
Jen skladem
Řadit
Počet
Stav
Více variant
Jediný rozdíl mezi kukuřičnou moukou a kukuřičnou krupicí je v jemnosti mletí. Kukuřičná krupice je podstatně hruběji namletá a díky svojí granulometrii se s oblibou přidává do suché směsi na podporu uvolňovaní aromatických látek z boilies. Na druhé straně váže kukuřičná krupice ve velkém množství tekutiny a vysušuje vzniklé těsto. Z toho důvodu se doporučuje nižší procentuální podíl v suché směsi. Doporučené dávkovaní max. 10%.
Karel Nikl Kukuřičná krupice
od 45 včetně DPH
Skladem v e-shopu
Více variant
Sojová mouka nemá stejné vlastnosti jako pšeničné mouky. Neobsahuje lepek (gluten) a škrobu obsahuje jen nepatrné množství. Ze samotné sójové mouky se těsto velmi těžko vypracovává. Přidáním sojové mouky do suché směsi se zvýši nutriční hodnota, prodlouží doba trvanlivosti v čerstvém stavu a zlepší se mechanické vlastnosti těsta (jeho plasticita a elasticita). Důležité upozornění !! Sojová mouka obsahuje enzymy inhibující (zpomalující) trávení proteinů. Z toho důvodu se doporučuje sojovou mouku kombinovat s tepelně upravenou moukou. Doporučené dávkování max. 25%.
Karel Nikl Sójová mouka
od 55 včetně DPH
Skladem v e-shopu
Více variant
Patří mezi nejcennější a nejhodnotnější produkty vyráběné z pšenice. Obsahují proteiny, balastní látky, škrob, olej, vitamíny, minerální látky a stopové prvky. Má vyvážený poměr výživných a aktivních látek. Díky tomu se přítomné vitamíny a minerály v organizme dobře vstřebávají. Díky obsahu specifických trávících enzymů podporujících trávení zvyšují chuť k přijímání potravy. Doporučené dávkovaní max. 20%.
Karel Nikl Pšeničné klíčky
od 35 včetně DPH
Skladem v e-shopu
Číst dále